Κόκκινο Κρασί

Οι μοναδικοί, ιστορικοί αμπελώνες της Στερεάς Ελλάδας, προσφέρουν υπεροχές ποικιλίες. Τις παραδοσιακές, Ροδίτη, Σαββατιανό και Αγιοργίτικο καθώς και τις κοσμοπολίτικες Merlot
και Syrah. Αυτές επιλέξαμε αρχικά, για το χαρμάνι των κρασιών που δημιουργήσαμε.
Με την προσωπική μου αγάπη, την καθημερινή επαφή, αλλά και τη συνεχή αναζήτηση για το καλύτερο κρασί, εστιάσαμε το ενδιαφέρον μας σε μικρο-παραγωγούς της ορεινής Κορίνθιας, επιλέγοντας τους καλύτερους.
Η εμφιάλωση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο στη Στερεά Ελλάδα, κοντά στις πλαγιές του Κιθερώνα.

Ypografi mavri