ΑΜΠΕΛΙ ΣΤΕΛΙΟΣ

 

 

 

Είμαι ο Στέλιος Χατζημιχάλης και μετά από πολλά χρόνια προσωπικής ενασχόλησης με το κρασί, δημιούργησα με αγάπη, πείρα και σεβασμό, εκλεκτά κρασιά σε καθημερινές τιμές. Πάντα πίστευα, ότι το καλό κρασί πρέπει να είναι μία προσιτή πολυτέλεια, που να μπορεί κανείς να χαίρεται και να απολαμβάνει καθημερινά.
Εξάλλου, όπως είπει ο Βίκτωρ Ουγκώ : «Ο Θεός έφτιαξε το νερό και ο άνθρωπος το κρασί «.
Με ενέπνευσε ο πλούτος της Πελοποννησιακής γης σε συνδυασμό με τους μοναδικούς αμπελώνες της και η τελική επιλογή μου έγινε από τις περιοχές της ορεινής Κορινθίας και της Νεμέας.
Η εμπειρία μου στο καλό κρασί καθώς και η καθημερινή μου επαφή, συζήτηση και έρευνα με τους παραγωγούς της περιοχής, με οδήγησαν στην επιλογή των καλύτερων εξ αυτών, για την δημιουργία των κρασιών μου.
Η εμφιάλωση γίνεται στο Μούλκι της Κορινθίας (Αρχαία Σικυώνα).
Με όλη μου την αγάπη, την πείρα και τον σεβασμό για το καλό κρασί, διάλεξα αρχικά δύο μοναδικά χαρμάνια και σας τα προσφέρω.
Το λευκό είναι ένα ξηρό κρασί με φρουτώδη γεύση και διακριτικά αρώματα, που προέρχονται από τις υπέροχες ποικιλίες Ροδίτη και Σαββατιανού.
Το κόκκινο είναι ένα πορφυρό, φρουτώδες, ξηρό κρασί, που αφήνει μια θεσπέσια επίγευση και προέρχεται από το τοπικό Αγιωργίτικο μαζί με τις κοσμοπολίτικες Merlot και Syrah.

Ypografi mavri