ΑΜΠΕΛΙ ΣΤΕΛΙΟΣ

 

 

 

Είμαι ο Στέλιος Χατζημιχάλης και μετά από πολλά χρόνια προσωπικής ενασχόλησης με το κρασί, δημιούργησα με αγάπη, πείρα και σεβασμό, εκλεκτά κρασιά σε καθημερινές τιμές. Πάντα πίστευα, ότι το καλό κρασί πρέπει να είναι μία προσιτή πολυτέλεια, που να μπορεί κανείς να χαίρεται και να απολαμβάνει καθημερινά.
Εξάλλου, όπως είπε ο Βίκτωρ Ουγκώ : «Ο Θεός έφτιαξε το νερό και ο άνθρωπος το κρασί» .

Η εμπειρία μου στο καλό κρασί καθώς και η συνεχής επαφή, συζήτηση και έρευνα με τους παραγωγούς της Στερεάς Ελλάδας, με οδήγησαν στην επιλογή των καλύτερων εξ αυτών, για την δημιουργία των κρασιών μου.
Η εμφιάλωση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, κοντά στις πλαγιές του Κιθαιρώνα, στην Στερεά Ελλάδα.
Με όλη μου την αγάπη, την πείρα και τον σεβασμό για το καλό κρασί, διάλεξα αρχικά δύο μοναδικά χαρμάνια σε ιδανικές αναλογίες και σας τα προσφέρω.
Το λευκό είναι ένα ξηρό κρασί με φρουτώδη γεύση, διακριτικά αρώματα εσπεριδοειδών και εξαιρετική επίγευση, που δημιουργήθηκε από τις παραδοσιακές ποικιλίες Ροδίτη και Σαββατιανού.
Το κόκκινο είναι ένα πορφυρό, φρουτώδες, ξηρό κρασί, με αρώματα ώριμων φρούτων και μπαχαρικών, με μαλακές τανίνες και γοητευτικό τελείωμα. Δημιουργήθηκε από τις κοσμοπολίτικες ποικιλίες Cabernet, Merlot και Syrah.

Ypografi mavri